Сьогодні хочу поділитися цікавим рецептом неймовірно апетитного і смачного листкового салату, приготованого з куркою, грибами, морквою і цибулею. Цей салат стане прикрасою будь-якого свята. Незвичайне поєднання інгредієнтів припаде до смаку всім гурманам.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Морква по-корейськи – 250 гр.
- Куряче філе – 300 гр.
- Сіль – за смаком
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сир Пармезан – 150 гр.
- Майонез – 150 гр.
- Печериці свіжі – 200 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Куряче філе помийте і відваріть в підсоленій воді. Зварене куряче м’ясо охолодіть і дрібно наріжте. Роз’ємну форму застелити харчовою плівкою, покладіть нарізану курку, посоліть і промажте майонезом, добре розрівняйте.
Печериці і цибулю очистіть. Ріпчасту цибулю дрібно наріжте, печериці наріжте тонкими скибочками. Добре розігрійте Сковороду, налийте трохи олії, викладіть печериці і цибулю, посоліть, обсмажте до рум’яної скоринки. Повністю остудіть, а потім рівномірно розподіліть поверх курячого шару.
Наступним шаром викладіть моркву по-корейськи.
Курячі яйця відваріть в підсоленій воді, остудіть, очистіть від шкаралупи, натріть на крупній тертці. Поверх морквяного шару викладіть яєчний, рівномірно розподіливши. Промажте майонезом.
Твердий сир натріть на крупній тертці. Салат присипте натертим сиром і гарненько розрівняйте. Акуратно зніміть бортики від рознімної форми і харчову плівку. Салат зверху прикрасьте по своєму бажанню. Я використовувала огірки і червону ікру. Листковий салат з куркою, грибами, морквою і цибулею подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Салат з куркою, грибами і корейською морквою Салат з куркою, грибами і морквою Салат з куркою, грибами, корейською морквою і яйцем Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салат з куркою, грибами, яйцем і цибулею Салати з куркою і грибами