Малосоленые огірки зазвичай готують в літній період, коли хочеться привнести різноманітність в повсякденне меню. Таку закуску можна робити невеликими порціями безпосередньо для обіду або вечері.
Інгредієнти: на 1 л.
- Огірки – 500 гр.
- Часник – 1 – 2 зуб.
- Оцет столовий 9% – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 0.5 ч. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Парасольки кропу – за смаком
- Листя чорної смородини – 3 шт.
- Олія соняшникова – 1 ст. л.
Процес приготування:
Готувати малосоленые огірки в пакет з оцтом просто! Огірки вимити, складіть в миску і залийте холодною водою, залиште їх на 1-2 години. За цей час огірки напитаются вологою і будуть більш хрусткими.
З огірків зріжте кінчики і розріжте навпіл.
Зелень помийте. Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через прес.
Огірки складіть у пакет, туди ж покладіть спеції, сіль, цукор, соняшникова олія і оцет. Зав’яжіть пакет і добре перемішайте його вміст.
Покладіть пакет з огірками в холодильник на 5 годин, періодично перемішуйте овочі. Вже до вечора малосоленые огірки будуть готові.
Приємного апетиту!
Малосольні огірки в пакеті Малосольні огірки в розсолі Малосольні огірки з оцтом в пакеті Малосольні огірки з цукром Малосольні огірки з часником і зеленню Малосольні огірки з часником і кропом в пакеті Різані малосольні огірки Різані малосольні огірки в пакеті