Малосоленые огірки зазвичай готують в літній період, коли хочеться привнести різноманітність в повсякденне меню. Таку закуску можна робити невеликими порціями безпосередньо для обіду або вечері.


Інгредієнти: на 1 л.

  • Огірки – 500 гр.
  • Часник – 1 – 2 зуб.
  • Оцет столовий 9% – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 0.5 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Парасольки кропу – за смаком
  • Листя чорної смородини – 3 шт.
  • Олія соняшникова – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати малосоленые огірки в пакет з оцтом просто! Огірки вимити, складіть в миску і залийте холодною водою, залиште їх на 1-2 години. За цей час огірки напитаются вологою і будуть більш хрусткими.

З огірків зріжте кінчики і розріжте навпіл.

Зелень помийте. Часник очистіть від лушпиння і пропустіть через прес.

Огірки складіть у пакет, туди ж покладіть спеції, сіль, цукор, соняшникова олія і оцет. Зав’яжіть пакет і добре перемішайте його вміст.

Покладіть пакет з огірками в холодильник на 5 годин, періодично перемішуйте овочі. Вже до вечора малосоленые огірки будуть готові.

Приємного апетиту!

Малосольні огірки в пакеті Малосольні огірки в розсолі Малосольні огірки з оцтом в пакеті Малосольні огірки з цукром Малосольні огірки з часником і зеленню Малосольні огірки з часником і кропом в пакеті Різані малосольні огірки Різані малосольні огірки в пакеті