Хочу поділитися ідеальним, на мою думку, рецепт малосольних огірків швидкого приготування на мінералці. Якщо чекаєте до вечора гостей, раджу скористатися цим рецептом і приготувати малосольні огірочки з ранку. Через вісім годин закуску можна подавати на стіл.
Інгредієнти: на 2 л.
- Огірки (невеликі) – 1 кг
- Петрушка – за бажанням
- Кріп – 1 пучок
- Часник – 4 зуб.
- Для розсолу: –
- Вода мінеральна (сильногазована) – 1,5 л.
- Сіль велика – 2 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування малосольних огірків швидкого приготування на мінералці? В першу чергу підготувати всі необхідні інгредієнти для приготування ароматної і соковитою закуски. Часник очистіть від лушпиння, промийте в холодній проточній воді, а потім наріжте тонкими скибочками.
Підготуйте ємність, в якій будете готувати малосольні огірочки. Відберіть овочі невеликого розміру і ретельно вимийте в прохолодній проточній воді. Огірки обсушіть, а потім обріжте хвостики з двох сторін. В підготовлену ємність викладіть першим шаром огірочки, зверху розкласти нарізаний часник, а також зелень кропу, попередньо вимитий і обсушенный.
Також можна використовувати за бажанням петрушку або будь-яку іншу зелень. Зверху покладіть знову огірки і кріп.
А потім розподіліть часник.
Приготуйте розсіл. У невеликій ємності змішайте необхідну кількість мінеральної газованої води та кам’яної солі. Ретельно перемішайте до повного розчинення кристалів солі, а потім залийте огірочки приготовленим розсолом.
Ємність з огірками накрийте кришкою або оберніть харчовою плівкою, а потім помістіть в холодильник на 8 годин.
Готові малосольні огірочки швидкого приготування подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Малосольні огірки Малосольні огірки без оцту Малосольні огірки в розсолі Малосольні огірки в холодній воді Малосольні огірки швидкого приготування