Хочу поділитися ідеальним, на мою думку, рецепт малосольних огірків швидкого приготування на мінералці. Якщо чекаєте до вечора гостей, раджу скористатися цим рецептом і приготувати малосольні огірочки з ранку. Через вісім годин закуску можна подавати на стіл.


Інгредієнти: на 2 л.

  • Огірки (невеликі) – 1 кг
  • Петрушка – за бажанням
  • Кріп – 1 пучок
  • Часник – 4 зуб.
  • Для розсолу: –
  • Вода мінеральна (сильногазована) – 1,5 л.
  • Сіль велика – 2 ст. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування малосольних огірків швидкого приготування на мінералці? В першу чергу підготувати всі необхідні інгредієнти для приготування ароматної і соковитою закуски. Часник очистіть від лушпиння, промийте в холодній проточній воді, а потім наріжте тонкими скибочками.

Підготуйте ємність, в якій будете готувати малосольні огірочки. Відберіть овочі невеликого розміру і ретельно вимийте в прохолодній проточній воді. Огірки обсушіть, а потім обріжте хвостики з двох сторін. В підготовлену ємність викладіть першим шаром огірочки, зверху розкласти нарізаний часник, а також зелень кропу, попередньо вимитий і обсушенный.

Також можна використовувати за бажанням петрушку або будь-яку іншу зелень. Зверху покладіть знову огірки і кріп.

А потім розподіліть часник.

Приготуйте розсіл. У невеликій ємності змішайте необхідну кількість мінеральної газованої води та кам’яної солі. Ретельно перемішайте до повного розчинення кристалів солі, а потім залийте огірочки приготовленим розсолом.

Ємність з огірками накрийте кришкою або оберніть харчовою плівкою, а потім помістіть в холодильник на 8 годин.

Готові малосольні огірочки швидкого приготування подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Малосольні огірки Малосольні огірки без оцту Малосольні огірки в розсолі Малосольні огірки в холодній воді Малосольні огірки швидкого приготування