Самий хрусткий рецепт малосольних огірків – це приготовлений у холодній воді. Така закуска не хитромудра в приготуванні і дуже гарна своєю здатністю доповнювати багато м’ясні страви.
Інгредієнти: на 1 л.
- Огірки (маленькі) – 800 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Кріп – 1 пучок
- Листя хрону – 2 шт.
- Сіль – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати малосольні огірки в холодній воді в банку? Огірки ретельно промиваємо, при необхідності відрізаємо кінчики. Заливаємо овочі холодною водою і залишаємо на 2 години.
В банку викладаємо листя хрону, потім огірки, які будемо чергувати з кропом і очищеними зубчиками часнику.
Приготуємо розсіл. Для цього потрібно дві ложки солі замочити у літрі холодної води. Перемішуємо, коли сіль повністю розчинитися.
Після заливаємо розсолом огірки. Залишаємо банку на добу.
наступного дня малосольні огірочки готові до вживання. Можна використовувати їх в якості закуски до основних страв. Приємного апетиту!
Малосольні огірки Малосольні огірки в холодній воді Малосольні огірки за добу в банку Малосольні огірки холодною водою в банку Малосольні огірки швидкого приготування