Самий хрусткий рецепт малосольних огірків – це приготовлений у холодній воді. Така закуска не хитромудра в приготуванні і дуже гарна своєю здатністю доповнювати багато м’ясні страви.


Інгредієнти: на 1 л.

  • Огірки (маленькі) – 800 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Кріп – 1 пучок
  • Листя хрону – 2 шт.
  • Сіль – 2 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати малосольні огірки в холодній воді в банку? Огірки ретельно промиваємо, при необхідності відрізаємо кінчики. Заливаємо овочі холодною водою і залишаємо на 2 години.

В банку викладаємо листя хрону, потім огірки, які будемо чергувати з кропом і очищеними зубчиками часнику.

Приготуємо розсіл. Для цього потрібно дві ложки солі замочити у літрі холодної води. Перемішуємо, коли сіль повністю розчинитися.

Після заливаємо розсолом огірки. Залишаємо банку на добу.

наступного дня малосольні огірочки готові до вживання. Можна використовувати їх в якості закуски до основних страв. Приємного апетиту!

Малосольні огірки Малосольні огірки в холодній воді Малосольні огірки за добу в банку Малосольні огірки холодною водою в банку Малосольні огірки швидкого приготування