знову повернутися в дитинство і відчути неймовірний смак улюбленого пирога, приготованого дбайливими руками вашої бабусі. Тоді цей рецепт для вас.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Манна крупа – 200 гр.
- Молоко коров’яче – 200 гр.
- Какао-порошок – 3 ст. л.
- Масло рослинне – 100 гр.
- Цукор-пісок – 200 гр.
- Борошно пшеничне – 0.66 ст.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Родзинки – 50 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати маннік на молоці з какао? Для початку необхідно взяти манну крупу, злегка підігріте молоко, рослинне масло і цукор-пісок.
Манну крупу потрібно залити молоком. В отриману масу додаємо рослинне масло і цукор.
Все необхідно гарненько перемішати і залишити на годину.
Тим часом беремо родзинки і заливаємо його окропом.
Після того, як тісто настоялося, в нього необхідно додати борошно разом з розпушувачем тіста, а також какао-порошок. Все ретельно перемішуємо.
Після того, як родзинки розбухнув, його потрібно промити і обсушити.
Відправляємо родзинки в тісто. Для того, щоб родзинки з’єднався з тестом більш рівномірно, його треба злегка присипати борошном.
Отриману масу необхідно ретельно перемішати. Беремо форму, попередньо змащену вершковим маслом і злегка присипану борошном, в якій будемо випікати наш манник. Викладаємо тісто у форму. Випікаємо протягом 50 хвилин при температурі 180 градусів.
Десерт перед подачею слід остудити.
Манник Манник без кефіру Манник без яєць Манник з какао Манник з родзинками Манник з родзинками на молоці