Будь-яка випічка з додаванням банана навряд чи зможе залишити когось байдужим. Дивовижний смак і аромат не тільки доставлять вам задоволення, але і дозволять вам на кілька хвилин відчути себе жителем екзотичного острова.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Манна крупа – 100 гр.
  • Вівсяні пластівці – 150 гр.
  • Молоко коров’яче – 50 мл
  • Яйце – 2 шт.
  • Банан – 4 шт.
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

Готувати манник з бананом на молоці легко! За допомогою кавомолки вівсяні пластівці подрібнити до консистенції борошна. Далі туди необхідно додати роздавлений банан, молоко і вершкове масло.

Все гарненько перемішуємо за допомогою блендера. На виході повинно вийти тісто досить рідкої консистенції.

Беремо форму, в якій буде випікати наш пиріг, попередньо змащуємо рослинним маслом. Відправляємо туди бананове тісто. Після чого запікаємо тісто в духовій шафі близько десяти хвилин при температурі 180 градусів.

Тим часом з’єднуємо манну крупу, яйця і три банана.

Дістаємо злегка прихватившееся тісто з духовки і поливаємо його рідкою масою з манки, бананів і яєць. Після чого відправляємо його в духовку на 25 хвилин.

Страва готова. Перед подачею манник необхідно остудити. Приємного апетиту!

Манник Манник без борошна Манник з бананом Маннік на молоці Маннік на молоці без борошна Маннік на молоці духовке