Шоколадний манник з бананами – просто неймовірний домашній десерт! Таке ласощі прикрасить будь чаювання і не затримається на тарілках. Ніжний, м’який пиріг з неповторним ароматом так і проситься в рот! Справжня смакота!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Яйце – 3 шт.
  • Манна крупа – 250 гр.
  • Сметана – 200 гр.
  • Цукор-пісок – 250 гр.
  • Розпушувач тіста – 10 гр.
  • Банан – 2 шт.
  • Какао-порошок – 50 гр.
  • Цукрова пудра – 20 гр.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування шоколадного лепешняку з бананом? Яйця збиваємо з цукровим піском і збиваємо їх міксером в густу масу.

Манну крупу з’єднуємо зі сметаною і перемішуємо.

Банани ріжемо невеликими шматочками.

Засипаємо в манну масу розпушувач, какао і додаємо яєчну суміш і банани. Все ретельно перемішуємо.

Форму для випікання устеляємо пергаментом і викладаємо на нього тісто, розрівнюємо його по поверхні форми. Випікаємо манник 30-40 хв. при температурі 180-200 градусів. Готовий манник посипаємо цукровою пудрою.

Приємного апетиту!

Манник Манник без молока Манник без молока і кефіру Манник з бананом Манник з какао Маннік на сметані класичний Пишний маннік на сметані розсипчастий