З великою упевненістю можна говорити, що фрукти і ягоди – це справжня прикраса будь-якого десерту. Особливо, якщо це стосується випічки. Спекти манник з вишнею не складе великої праці навіть для початківця кулінара.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Манна крупа – 250 гр.
- Борошно пшеничне – 4 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 250 гр.
- Кефір – 250 гр.
- Вишня – 200 гр.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Ванілін – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати манник з вишнею на кефірі? Для початку необхідно взяти глибоку миску, вбити в неї цукор-пісок та яйця. Все збити. Отриману масу далі з’єднуємо з кефіром, просіяним борошном, манною крупою, розпушувачем. Все необхідно ретельно перемішати і залишити на півгодини.
Витягуємо з вишень кісточки і посипаємо цукром.
У попередньо змащену маслом формочку висипаємо третина всіх вишень і заливаємо їх тестом. Поверх тіста кладемо залишилися вишні.
Відправляємо манник в духову шафу, розігрітий до 190 градусів на 50 хвилин. Готовий манник перед подачею слід остудити і посипати цукровою пудрою. Приємного апетиту!
Манник з ягодами Манник як в дитячому саду Маннік на кефірі Маннік на кефірі в духовці Маннік на кефірі з борошном Маннік на кефірі класичний