З великою упевненістю можна говорити, що фрукти і ягоди – це справжня прикраса будь-якого десерту. Особливо, якщо це стосується випічки. Спекти манник з вишнею не складе великої праці навіть для початківця кулінара.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Манна крупа – 250 гр.
  • Борошно пшеничне – 4 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 250 гр.
  • Кефір – 250 гр.
  • Вишня – 200 гр.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Ванілін – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати манник з вишнею на кефірі? Для початку необхідно взяти глибоку миску, вбити в неї цукор-пісок та яйця. Все збити. Отриману масу далі з’єднуємо з кефіром, просіяним борошном, манною крупою, розпушувачем. Все необхідно ретельно перемішати і залишити на півгодини.

Витягуємо з вишень кісточки і посипаємо цукром.

У попередньо змащену маслом формочку висипаємо третина всіх вишень і заливаємо їх тестом. Поверх тіста кладемо залишилися вишні.

Відправляємо манник в духову шафу, розігрітий до 190 градусів на 50 хвилин. Готовий манник перед подачею слід остудити і посипати цукровою пудрою. Приємного апетиту!

Манник з ягодами Манник як в дитячому саду Маннік на кефірі Маннік на кефірі в духовці Маннік на кефірі з борошном Маннік на кефірі класичний