Відомо, що мариновані кабачки скибочками зберігають більше соковитості і смаку, ніж якщо закочувати їх іншими способами. Спробувавши приготувати овочі таким чином, ви вже точно не захочете повернутися до колишніх варіантів, адже від маринованих кабачків по цьому рецепту просто неможливо відірватися!


Інгредієнти: на 3 л.

  • Кабачки – 4 шт.
  • Соєвий соус – 50 гр.
  • Бальзамічний оцет – 20 гр.
  • Устричний соус – 20 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування маринованих кабачків скибочками? Підготувати всі необхідні продукти для приготування маринованих кабачків скибочками.

Кабачки помити, при необхідності очистити шкірку. Кабачки нарізати кружечками завтовшки близько 3 міліметрів.

В окремій ємності змішати соєвий соус, бальзамічний і устричний оцет. Всипати туди сіль, перець чорний мелений, спеції за смаком. Все ретельно перемішати.

Викласти кабачки в глибоку ємність, залити їх приготовленим маринадом. Накрити ємність кришкою. Відправити кабачки в холодильник на півгодини.

Перекласти готові мариновані кабачки скибочками в порційну тарілку.

Подавати кабачки з відварною картоплею. Дуже смачно, швидко і просто!

Гарнір з кабачків