Якщо вам потрібно доповнення до шашлику, яка урізноманітнює м’ясні страви, зверніть увагу на рецепт кабачків на решітці. Готується це запашне, соковите і смачне овочеве блюдо дуже просто і швидко, тому воно не зажадає від вас ніяких особливих зусиль і витрат часу.


Інгредієнти: на 5 порц.

  • Кабачки – 3 шт.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Приправа Хмелі-Сунелі – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати кабачки на решітці. Кабачки помити, при необхідності очистити, видалити кінчики.

Дозволяти кабачки на кружечки приблизно по 1 сантиметру.

Викласти кабачки в глибоку миску, посолити їх за смаком, додати приправу хмелі-сунелі і майонез. Все ретельно перемішати.

Дати кабачків так постояти і замаринувати близько години.

Замариновавшиеся кабачки викласти на решітку. Смажити кабачки, періодично перевертаючи ґрати, до утворення апетитною рум’яною кірочки на овочах.

Викласти готові кабачки на решітці на блюдо і модно кликати домочадців до столу. Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків Кабачки на грилі Кабачки на мангалі Овочі гриль на мангалі