Мариновані кабачки за прискореною технологією готові вже через 2 години після початку приготування, навіть раніше. Маринад ідеально збалансований за смаком і не містить нічого зайвого. Кабачки краще вибирати молоді з тонкою шкіркою і без насіння.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Часник – 1 зуб.
  • Кріп – 5 гілок
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Перець духмяний горошок – 5 шт.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Вода – 100 мл

Процес приготування:

Рецепт маринованих кабачків за 2 години простий у приготуванні! Мариновані кабачки за 2 години Приготувати молодий кабачок помити і порізати поперек навпіл. Підготувати овочевий ніж для тонких слайсів.

Гілочки кропу вимити, обтрусити від зайвої вологи і дрібно нашаткувати.

Часник почистити і пропустити через прес.

В ємність влити оцет, рослинне масло і додати духмяний перець горошком.

Туди ж відправити кріп, лавровий лист, подрібнений часник і сіль, перемішати.

Влити в миску воду і все розмішати. Маринад готовий.

Кабачки нарізати тонкими слайсами за допомогою ножа-економки. Скласти кабачок в маринад і перемішати. Затягнути миску харчовою плівкою і поставити на 30 хв. у холодильник.

Для красивої подачі можна скрутити зі смужок кабачка троянди та оформити з цієї заготовки красиве блюдо.

Приємного апетиту!

Гарнір з кабачків