Дуже швидкий спосіб приготування маринованих огірків. Звичайно, вони не будуть стояти так довго, але їх також можна приготувати наперед. Огірочки виходять дуже соковитими і хрусткими. Доповнять будь-яку страву, м’ясне або картопляне.
Інгредієнти: на 1 л.
- Огірки – 500 гр.
- Парасольки кропу – 2 шт.
- Листя вишні – 2 шт.
- Листя чорної смородини – 2 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Перець чорний горошок – 5 шт.
- Сіль – 30 гр.
Процес приготування:
Рецепт маринованих огірків без загортання простий у приготуванні! Огірки вимиваємо і відрізаємо у них кінчики.
Зелень також промиваємо водою.
Часнику розрізаємо на кілька пластинок.
Складаємо листя вишні, смородини та кропу в банку.
Щільно викладаємо огірки. Засипаємо сіллю і заливаємо звичайною холодною водою.
Закриваємо кришкою і струшуємо, щоб сіль розчинилася. Залишаємо закатку при кімнатній температурі на 3-е суток, потім відправляємо в холодильник.
Приємного апетиту!
Засолювання огірків без оцту в 1,5 літрових банках на зиму Засолювання огірків без оцту в літрових банках на зиму Засолювання огірків в 3-х літрових банках на зиму Огірки під капроновою кришкою на зиму Огірки холодним способом у 3-х літрових банках на зиму Розсіл для засолювання огірків на 1 літр на зиму