Не всі господині люблять займатися закрутками, однак мариновані помідори можна приготувати на швидку рук. Це зовсім не трудомісткий процес, який не принесе особливих турбот. У вас вийдуть ароматні слабосоленые помідори, які можна подати на обід або вечерю.
Інгредієнти: на 0.5 л.
- Помідори свіжі – 500 гр.
- Сіль – за смаком
- Цукор-пісок – 0,5 ч. л.
- Приправа Італійські трави – за смаком
- Петрушка – 1 пучок
- Оцет столовий 9% – 0,5 ч. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування маринованих помідорів на швидку руку? Помідори помийте, розріжте кожен на 4-6 частин, складіть їх в глибоку миску.
Часник очистіть від лушпиння, подрібніть зубчики, пропустивши їх через прес або дрібно нарізавши ножем. Додайте до помідорів оцет, часник і спеції.
Акуратно перемішайте овочі, щоб вони рівномірно вкрилися спеціями. Накрийте миску кришкою і поставте помідори в холодильник на 2 години, щоб вони замариновались.
Свіжу петрушку помийте і дрібно наріжте. Перед тим, як подати мариновані помідори до столу, посипте їх петрушкою і збризніть оливковим маслом.
Приємного апетиту!
Малосольні помідори класичні Мариновані помідори Мариновані помідори за добу з зеленню Мариновані помідори часточками мариновані Різані помідори