Помідори по-вірменськи володіють оригінальним смаком, ароматом і помірною гостротою. Така закуска моментально відлітає зі столу, до того ж подача часточками помідорів для гарніру найкраща.
Інгредієнти: на 2 л.
- Помідори свіжі – 1 кг
- Кріп – 1 пучок
- Часник – 1 головка
- Петрушка – 1 пучок
- Цукор-пісок – 2 ст. л.
- Оцет столовий 9% – 50 мл
- Сіль – 1 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування помідорів по-вірменськи часточками? Помідори і зелень помийте і обсушіть. Часник очистіть від лушпиння.
Помідори розрізати на чотири частини і складіть у велику миску.
Зубчики часнику дрібно наріжте або пропустіть через прес, зелень також подрібніть ножем. Змішайте ці інгредієнти з нарізаними помідорами. Додайте сіль, цукор і оцет.
Залиште помідори в прохолодному місці на 10-12 годин, щоб вони замариновались. Після цього закуска буде готова до вживання. Також можна закатати її в стерилізовані банки і подавати на стіл взимку.
Приємного апетиту!
Малосольні помідори з часником і кропом Малосольні помідори класичні Мариновані помідори з оцтом Мариновані помідори з часником Мариновані помідори з часником і зеленню Мариновані помідори за добу з зеленню Мариновані помідори часточками швидкого приготування Солодкі мариновані помідори