Салати і овочі, замариновані по-корейськи мають багато прихильників, в основному серед любителів гострої їжі. Дуже смачну закуску можна зробити з томатів, а кількістю часнику і перцю можна регулювати гостроту помідорів по-корейськи.
Інгредієнти: на 1 л.
- Помідори свіжі – 500 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 3 – 5 зуб.
- Цукор-пісок – 25 гр.
- Сіль – 0,5 ст. л.
- Масло соняшникове – 30 мл
- Оцет білий винний – 25 мл
- Перець чорний мелений – за смаком
- Перець чилі – за смаком
- Кріп – 1 пучок
Процес приготування:
Як почати готувати мариновані помідори по-корейськи? Спочатку приготуйте маринад. У винному оцті розчиніть сіль і цукор. Додайте масло і добре перемішайте. Морквину помийте, очистіть про натріть на тертці.
Свіжий кріп помийте і дрібно порубаєте ножем.
Болгарський перець вимити, вирізати плодоніжку, видалити перегородки і насіння, м’якоть розріжте на кілька частин. Часник очистіть від лушпиння. Подрібніть за допомогою блендера перець і часник до однорідного стану.
Помідори промийте, просушіть, у кожного вирізати плодоніжку. Дрібні помідори розріжте навпіл, більші на кілька частин. В герметично закривається контейнер викладіть шар помідорів зрізом вгору, змастіть їх пюре з перцю і часнику.
Наступним шаром викладіть терту моркву, потім рубаний кріп, посипте заготівлю меленим перцем. Залийте все маринадом. Закрийте контейнер кришкою і помістіть його на добу в холодильник. За цей час періодично діставайте ємність і перевертайте її.
протягом доби овочі промаринуются і будуть повністю готові до вживання.
Приємного апетиту!
Гострі помідори часточками Малосольні помідори з часником Мариновані помідори з оцтом Мариновані помідори з часником і зеленню мариновані Різані помідори Помідори по-корейськи Помідори по-корейськи часточками Помідори часточками з часником