Масляний крем Шарлотт – ідеальний крем для тортів. Він чудово тримає форму навіть при кімнатній температурі, тому він також відмінно підходить і для вирівнювання тортів. Межі крему виходять чіткими, таким масляним кремом можна декорувати торт різним чином.
Інгредієнти: на 7 порц.
- Масло вершкове – 350 гр.
- Цукор-пісок – 255 гр.
- Молоко коров’яче – 190 гр.
- Яєчний жовток – 3 шт.
Процес приготування:
Приступимо до приготування масляного крему Шарлот для торта. У каструлю викладаємо жовтки.
Вливаємо в жовтків необхідну кількість молока.
Все перемішуємо, щоб вийшла однорідна суміш.
Потім додаємо в отриману суміш цукор, перемішуємо.
Ставимо каструлю з вмістом на мінімальний вогонь, варимо сироп до загустіння.
Готовий сироп проціджують через дрібне сито.
Накриваємо ємність з сиропом харчовою плівкою, охолоджуємо до кімнатної температури протягом години.
В підходящу ємність поміщаємо розм’якшене вершкове масло, збиваємо його міксером до пишноти.
Акуратно і порційно вводимо остиглий сироп в масляну суміш, всі збиваючи міксером.
Наступний крок – додаємо в отриманий крем алкоголь (за бажанням), все перемішуємо міксером протягом хвилини.
Масляний крем Шарлотт для торта готовий!
Приємного вам чаювання!
Вершковий крем для торта Крем для вирівнювання і прикраси торта Крем для торта з молока і масла Крем для торта з молока, яєць і цукру Крем для трояндочок для прикраси торта Крем Шарлотт для торта Масляний крем для прикраси торта