Крем-чіз об’єднує в собі всі найкращі властивості крему: універсальність, легкість, стійкість, приємну текстуру і вершковий смак. До того ж, його дуже просто готувати.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Сир вершковий – 400 гр.
  • Вершки 30% – 300 мл
  • Шоколад білий – 170 гр.

Процес приготування:

Почнемо готувати крем-чіз з білим шоколадом. Влийте вершки в каструлю і доведіть до кипіння.

Шоколад розламайте на дрібні шматочки. В гарячі вершки пересипте шоколад, добре перемішайте, щоб він розчинився.

Потім цю суміш збийте блендером, накрийте ємність харчовою плівкою і поставте на 6-8 годин в холодильник.

Вершковий сир збийте в окремій мисці 1-1,5 хвилини.

Потім частинами введіть до збитого сиру шоколадно-вершкову масу і продовжуйте збивати крем до однорідної консистенції.

Крем виходить дуже смачним, повітряним з глянцевим блиском.

Приємного апетиту!

Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для торта Крем для торта з вершків Крем для трояндочок для прикраси торта Крем-чіз для вирівнювання торта Шоколадний крем-чіз на вершках для торта