Крем-чіз об’єднує в собі всі найкращі властивості крему: універсальність, легкість, стійкість, приємну текстуру і вершковий смак. До того ж, його дуже просто готувати.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Сир вершковий – 400 гр.
- Вершки 30% – 300 мл
- Шоколад білий – 170 гр.
Процес приготування:
Почнемо готувати крем-чіз з білим шоколадом. Влийте вершки в каструлю і доведіть до кипіння.
Шоколад розламайте на дрібні шматочки. В гарячі вершки пересипте шоколад, добре перемішайте, щоб він розчинився.
Потім цю суміш збийте блендером, накрийте ємність харчовою плівкою і поставте на 6-8 годин в холодильник.
Вершковий сир збийте в окремій мисці 1-1,5 хвилини.
Потім частинами введіть до збитого сиру шоколадно-вершкову масу і продовжуйте збивати крем до однорідної консистенції.
Крем виходить дуже смачним, повітряним з глянцевим блиском.
Приємного апетиту!
Крем для прикраси торта з кондитерського мішка Крем для торта Крем для торта з вершків Крем для трояндочок для прикраси торта Крем-чіз для вирівнювання торта Шоколадний крем-чіз на вершках для торта