Млинці, фаршировані грибами – прекрасна закуска для будь-якого застілля. Головне – вибрати свій улюблений рецепт приготування тонких млинчиків. Млинці виходять смачними та поживними. Страву можна вживати як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Молоко коров’яче – 350 мл
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 130 гр.
- Цукор-пісок – 30 гр.
- Масло рослинне – 40 мл
- Печериці свіжі – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати млинці, фаршировані грибами легко! У глибоку миску розбийте курячі яйця і за допомогою віночка добре перемішайте до однорідної консистенції.
Влийте молоко, додайте цукровий пісок і сіль. Ретельно перемішайте.
Пшеничне борошно вищого сорту просійте в кілька прийомів, ретельно вимішуючи тісто. Залиште тісто відпочити на 20 хвилин при кімнатній температурі.
Влийте необхідну кількість рослинної олії в відпочиле тісто.
добре розігрійте Сковороду, змастіть краплею олії поверхню. З допомогою ополоника рівномірно розподіліть млинцеве тісто. Смажте, поки верх млинця не стане матовим, з допомогою дерев’яної лопатки переверніть на іншу сторону і смажте ще близько хвилини. Таким чином, посмажте всі млинці.
Тим часом очистіть ріпчасту цибулю від лушпиння і дрібно наріжте гострим ножем.
Гриби помийте, обсушіть і очистіть. Наріжте кубиками середнього розміру.
Розігрійте сковороду. Налийте столову ложку рослинного масла, викладіть нарізані інгредієнти і обсмажте до золотистого кольору. Посоліть і поперчіть, добре перемішайте. Перекладіть начинку на тарілку.
На готовий млинчик викладіть приблизно столову ложку начинки і поверніть конвертиком. Також нафаршируйте залишилися млинці. Перед подачею обсмажте млинці з обох сторін на сухій сковороді.
Приємного апетиту!
Млинці Млинці без дріжджів Млинці на Масляну Млинці на Масляну на молоці Оригінальні млинці на Масляну Російські млинці Фаршировані млинці з начинкою