Не використовувати це диво кухонної техніки для приготування млинців було б злочином. Як ще можна змішати всі продукти до отримання однорідного рідкого тіста без єдиного грудочки за одну-дві хвилини? Без допомоги блендера – ніяк!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яйце – 3 шт.
  • Молоко коров’яче – 500 мл
  • Борошно пшеничне – 250 гр.
  • Цукор-пісок – 60 гр.
  • Сіль – 0.5 ч. л.

Процес приготування:

Як приготувати млинці в блендері? Зручно готувати саме в стаціонарному, оскільки тісто змішується вже в чаші і не потрібно зайвих рухів. Якщо стаціонарного немає, то, звичайно, можна змішати інгредієнти в окремій посудині і скористатися занурювальним типом блендера.

В блендер розбиваємо яйця і відразу додаємо сіль і цукор, згідно з вказаною кількістю. Закриваємо кришку і вмикаємо блендер на п’ятнадцять секунд.

Засипаємо на половині норми борошна і молока. Знову включаємо блендер і змішуємо півхвилини.

Додаємо решту борошна і молока, а також олію. Закриваємо кришку і змішуємо ще півхвилини. Якщо видно, що однорідність не досягнута, і є грудочки, включаємо блендер ще на півхвилини.

Сковороду для випічки млинців змащуємо перед першим млинцем невеликою кількістю рослинного масла і розігріваємо до гарячого стану на плиті.

Ополоником виливаємо тісто і даємо йому розтектися по всьому периметру сковороди, нахиляючи її в усі сторони. Смажимо млинець до рум’яного кольору з обох сторін на середній температурі плити.

Готові млинці складаємо стопкою на плоску тарілку і подаємо в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!

Млинці Млинці класичні Млинці на молоці без дріжджів Млинці на молоці з яйцями Тонкі млинці Тонкі млинці на молоці