Млинці з начинкою з курячого м’яса – відмінне рішення для перекусу або повноцінного обіду. Прекрасне поєднання тонких млинців і ніжною курячої начинки робить це блюдо дуже смачним і апетитним. Млинці, фаршировані куркою, припадуть до смаку і дорослим, і дітям.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Млинці – 12 шт.
- Курячий фарш – 200 гр.
- Сир ковбасний – 100 гр.
- Майонез – 2 ст. л.
- Зелень – 30 гр.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
- Вода – 50 – 100 мл
- Яйце – 2 шт.
- Цукор-пісок – 1 ч. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Молоко коров’яче – 2 – 3 ст.
- Борошно пшеничне – 1 ст.
Процес приготування:
Щоб приготувати млинці, фаршировані куркою, можна використовувати вже приготовані млинці або зробити їх по своєму коханому рецептом. Також можна скористатися стандартною схемою приготування тонких млинців: два курячих яйця збити з чайною ложкою цукрового піску і солі, після цього влити до інгредієнтів пару склянок молока і додати склянку просіяного пшеничного борошна. Усе вимішати і додати пару ложок рослинного масла. Спечіть млинці для фарширування.
Підготуємо начинку для млинців. Відварити куряче м’ясо в підсоленій воді, потім остудіть. На обробній дошці відварне м’ясо нарізаємо кубиками. Пересипаємо м’ясо в зручну ємність.
Беремо ковбасний сир і за допомогою великої терки подрібнюємо його. Всипаємо в робочу ємність до курячого м’яса.
Далі попередньо вимиту свіжу зелень подрібнюємо і разом з майонезом, додаємо до решти інгредієнтів.
Все перемішуємо. Начинка для млинців готова.
Переходимо до фарширування. На одну сторону млинчика викладаємо начинку, потім звертаємо блін конвертиком. Таким чином фаршируємо всі млинці.
Потім обсмажуємо фаршировані млинці на сковороді з рослинним маслом.
Страва готова! Подаємо до столу ароматні й соковиті млинці в теплому вигляді.
Приємного вам апетиту!
Млинці без соди Млинці з куркою Млинці з м'ясом Млинці на воді, молоці та яйцях Млинці на молоці Млинці на молоці з яйцями Фаршировані млинці з начинкою