Якщо ви вперше хочете приготувати млинці і не знаєте, який рецепт вибрати з наданих на просторі Інтернет, скористайтеся моїм рецептом. У свій час я теж шукала ідеальний рецепт млинців і знайшла. Ідеальні пропорції інгредієнтів – запорука чудового результату.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 220 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Цукор-пісок – 3 ст. л.
  • Молоко коров’яче – 400 гр.
  • Окріп – 200 мл
  • Сіль – 0.5 ч. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Як почати готувати млинці на молоці 3 яйця? Курячі яйця розбийте в глибоку ємність, додайте цукровий пісок і сіль.

Добре перемішати з допомогою міксера до однорідної консистенції.

Коли маса збільшиться і посвітлішає, влийте склянку теплого молока. Ретельно перемішайте.

Влийте залишився тепле молоко і ще раз ретельно перемішайте міксером.

Заздалегідь просіяти пшеничне борошно через сито.

Потім поступово введіть в рідку масу, продовжуючи перемішувати міксером.

Після влийте склянку окропу і необхідну кількість рослинного масла.

Добре перемішайте і залиште тісто відпочити на 20-25 хвилин, прикривши харчовою плівкою.

добре нагрійте Сковороду. Змастіть її буквально краплею олії.

З допомогою ополоника налийте млинцеве тісто. Розподіліть його по всій поверхні сковороди.

Коли тісто на сковороді стане матовим, з допомогою лопатки переверніть млинець на іншу сторону. Смажте ще близько хвилини.

Готові млинці змащуйте невеликим шматочком вершкового масла. Млинці складайте один на одного стопкою і подавайте з улюбленими наповнювачами.

Приємного апетиту!

Млинці без соди Млинці класичні Млинці на Масляну на молоці Млинці на молоці без дріжджів Російські млинці Солодкі млинці на молоці Тонкі млинці