Якщо ви вперше хочете приготувати млинці і не знаєте, який рецепт вибрати з наданих на просторі Інтернет, скористайтеся моїм рецептом. У свій час я теж шукала ідеальний рецепт млинців і знайшла. Ідеальні пропорції інгредієнтів – запорука чудового результату.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Борошно пшеничне – 220 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Цукор-пісок – 3 ст. л.
- Молоко коров’яче – 400 гр.
- Окріп – 200 мл
- Сіль – 0.5 ч. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати млинці на молоці 3 яйця? Курячі яйця розбийте в глибоку ємність, додайте цукровий пісок і сіль.
Добре перемішати з допомогою міксера до однорідної консистенції.
Коли маса збільшиться і посвітлішає, влийте склянку теплого молока. Ретельно перемішайте.
Влийте залишився тепле молоко і ще раз ретельно перемішайте міксером.
Заздалегідь просіяти пшеничне борошно через сито.
Потім поступово введіть в рідку масу, продовжуючи перемішувати міксером.
Після влийте склянку окропу і необхідну кількість рослинного масла.
Добре перемішайте і залиште тісто відпочити на 20-25 хвилин, прикривши харчовою плівкою.
добре нагрійте Сковороду. Змастіть її буквально краплею олії.
З допомогою ополоника налийте млинцеве тісто. Розподіліть його по всій поверхні сковороди.
Коли тісто на сковороді стане матовим, з допомогою лопатки переверніть млинець на іншу сторону. Смажте ще близько хвилини.
Готові млинці змащуйте невеликим шматочком вершкового масла. Млинці складайте один на одного стопкою і подавайте з улюбленими наповнювачами.
Приємного апетиту!
Млинці без соди Млинці класичні Млинці на Масляну на молоці Млинці на молоці без дріжджів Російські млинці Солодкі млинці на молоці Тонкі млинці