Апетитні і поживні млинці з м’ясним фаршем – гарне обідня страва, яке, до того ж, прекрасно підходить для ссобойки на роботу. Приготування цієї страви вимагає деякого часу, але результат себе повністю виправдовує.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Для тіста: –
  • Молоко коров’яче – 1 л
  • Яйце – 3 шт.
  • Сода харчова – 0.5 ст. л.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне – 2,5 склянки
  • Масло рослинне – 0.5 склянки
  • Для начинки: –
  • Яловичий фарш – 250 гр.
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло вершкове – 1 ч. л.

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування млинців на молоці з м’ясом? У тепле молоко збийте яйця і додайте соду і сіль з цукром. Збийте основу для тіста віночком або міксером.

Просійте в основу борошно і збийте тісто.

Потім додайте в тісто олію і добре перемішайте.

Кілька разів зачерпніть тісто ополоником і відставте миску хвилин на десять-п’ятнадцять.

Почніть готувати начинку. Нагрійте сковороду з маслом і викладіть туди фарш.

Додайте спеції і цибулю (за бажанням), а після цього фарш посоліть. Тушкуйте начинку на помірному вогні, додавши трохи води в фарш.

Воду збийте з яйцем, ретельно збовтавши яйце до однорідності.

Влийте яєчну суміш до фаршу і потушкуйте ще небагато, хвилин п’ять-сім.

Коли всі підготовчі етапи закінчені, почніть готувати млинці.

Щоб сформувати блюдо, кожен млинець трохи змастіть вершковим маслом і додайте начинку з м’яса.

Млинець загорніть у формі конвертика або рулетика.

Так загорніть всі млинці з м’ясом і подавайте до столу.

Млинці з фаршем Млинці на Масляну Млинці на молоці Млинці на молоці без дріжджів Оригінальні млинці на Масляну ПП млинці