Рум’яні млинці можна приготувати без додавання яєць. Рецепт ідеальний, якщо у вашому холодильнику раптом не знайшлося повного набору продуктів. У тесті досить велику кількість масла, що робить продукт пишніше і соковитіше.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Борошно пшеничне – 2,5 склянки
  • Масло вершкове – 70 гр.
  • Молоко коров’яче – 2 склянки
  • Окріп – 1 склянка
  • Цукор-пісок – 3 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Сода харчова – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Приступимо до готування млинців на окропі без яєць. З’єднуємо всі сухі інгредієнти: борошно, соду, сіль і цукор. Перемішуємо.

Вливаємо молоко, перемішуємо до однорідності.

Додаємо до тіста рослинне масло.

Продовжуємо збивати до зникнення грудочок.

Кип’ятимо воду і вливаємо її до тесту. Перемішуємо.

Тепер розтопимо вершкове масло, з’єднайте з іншими інгредієнтами. Замішуємо.

Обсмажуємо млинці на розпеченій сковороді з обох сторін. Додатково масло додавати не потрібно, так як його вистачає в самому тесті.

Готові млинці подаємо до столу з варенням або іншим доповненням. Приємного апетиту!

Заварні млинці на молоці і окропі Млинці класичні Млинці на 1 літр молока Млинці на воді з яйцями Млинці на молоці Російські млинці