Рум’яні млинці можна приготувати без додавання яєць. Рецепт ідеальний, якщо у вашому холодильнику раптом не знайшлося повного набору продуктів. У тесті досить велику кількість масла, що робить продукт пишніше і соковитіше.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Борошно пшеничне – 2,5 склянки
- Масло вершкове – 70 гр.
- Молоко коров’яче – 2 склянки
- Окріп – 1 склянка
- Цукор-пісок – 3 ст. л.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Сода харчова – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Приступимо до готування млинців на окропі без яєць. З’єднуємо всі сухі інгредієнти: борошно, соду, сіль і цукор. Перемішуємо.
Вливаємо молоко, перемішуємо до однорідності.
Додаємо до тіста рослинне масло.
Продовжуємо збивати до зникнення грудочок.
Кип’ятимо воду і вливаємо її до тесту. Перемішуємо.
Тепер розтопимо вершкове масло, з’єднайте з іншими інгредієнтами. Замішуємо.
Обсмажуємо млинці на розпеченій сковороді з обох сторін. Додатково масло додавати не потрібно, так як його вистачає в самому тесті.
Готові млинці подаємо до столу з варенням або іншим доповненням. Приємного апетиту!
Заварні млинці на молоці і окропі Млинці класичні Млинці на 1 літр молока Млинці на воді з яйцями Млинці на молоці Російські млинці