Традиційні американські млинці, звані ще панкейками, готуються на молоці і обсмажують на сухій сковороді. Смак у них виходить більш нейтральним, ніж у наших звичних млинців або оладок, тому так добре їсти американські млинці з джемами та сиропами.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Молоко кисле – 250 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Як почати готувати американські млинці? Всі інгредієнти заздалегідь дістати з холодильника, щоб вони встигли зігрітися. Білки відокремити від жовтків.

Борошно змішати в окремій мисці з розпушувачем.

В білки всипати сіль і ретельно збити віночком до стійких піків.

Жовтки перемішати з цукровим піском і розтерти дочиста.

Влити до них молоко і рослинне масло.

Всипати борошно і швидко перемішати.

Частинами ввести білки в тісто, обережно перемішуючи.

Спекти американські млинці на сухий сильно розпеченій сковороді.

Подавати панкейкі з кленовим сиропом і вершковим маслом.

Приємного апетиту!

Млинці Млинці без соди Млинці класичні Млинці на Масляну Млинці на Масляну на молоці Млинці на молоці Млинці на молоці без дріжджів Товсті млинці на молоці