Млинці з начинкою – універсальне блюдо, яке можна подавати як для повсякденного столу, так і для святкового. А ситні млинці з м’ясом точно не залишать байдужими ні ваших домашніх, ні гостей!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Молоко коров’яче – 3 склянки
  • Сіль – 1 щіпка
  • Цукор-пісок – 1 щіпка
  • Масло рослинне – для смаження
  • Для начинки: –
  • Яловичий фарш – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати млинці з яловичим фаршем? Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Нарізаємо цибулю, натираємо моркву і обсмажуємо. Через 1-2 хвилини викладаємо овочі фарш. Перемішуємо, солимо, перчимо і продовжуємо тушкувати 10-15 хвилин.

Відварюємо яйце. Нарізаємо і з’єднуємо з іншою начинкою.

Яйця збиваємо з сіллю і цукром.

Додаємо молоко і поступово просіваємо борошно.

Перемішуємо тісто до відсутності грудочок.

Знову розігріваємо сковороду і смажимо млинці.

Начиняємо млинці. У кожен викладаємо трохи начинки з яловичого фаршу, складаємо на конвертик.

Фаршировані млинчики обсмажуємо з обох боків до рум’янцю.

Подаємо страву до столу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!

Млинці Млинці без дріжджів Млинці з м'ясом Млинці з фаршем Млинці класичні Млинці на молоці з яйцями Оригінальні млинці на Масляну