Це рецепт смачних, домашніх млинців, якими ми пам’ятаємо ще з дитинства. Звичайно, їх приготування займе більше часу, ніж зазвичай. Але це ласощі того варто. Вони ідеально підходять для різних начинок, як солодких, так і м’ясних. Головне фантазія!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Борошно пшеничне – 1,5 склянки
- Цукор-пісок – 1,5 ст. л.
- Сіль – 1 щіпка
- Молоко коров’яче – 1,5 склянки
- Окріп – 1,5 склянки
- Ванілін – за смаком
- Яйце – 2 шт.
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Почнемо готувати млинці як у бабусі. У глибокій ємності збиваємо яйця та цукор, сіль, а також ванілін в легку піну з допомогою віночка.
підігріваємо Молоко до теплого стану і додаємо його в тісто, потім невеликими порціями вводимо борошно, все ретельно перемішуючи, і заливаємо окропом.
Розмішуємо тісто і залишаємо його настоятися півгодини.
Тепер розігріваємо сковороду, змащену рослинним маслом і виливаємо першу порцію тіста, приблизно половинку черпака, так блін вийти в міру товстим. Обсмажуємо з обох сторін, до появи рум’яного відтінку. Смажимо все млинці.
Приємного апетиту!
Млинці без дріжджів Млинці на 1 літр молока Млинці на Масляну на молоці Оригінальні млинці на Масляну Російські млинці