Оригінальні млинці з начинкою з фаршу щуки і грибів підійдуть тим, хто не вітає в якості начинок для млинчиків м’ясо. Рецепт млинців можна взяти свій звичний або скористатися тим, що наведено нижче.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Молоко коров’яче – 250 мл
- Борошно пшеничне – 250 гр.
- Вода – 250 мл
- Сіль – 1 ч. л.
- Цукор-пісок – 3 ст. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Яйце – 2 шт.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
- Фарш щуки – 210 гр.
- Масло вершкове – 4 ст. л.
- Гливи – 160 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати млинці з рибною начинкою просто! Збити віночком в мисці яйця з сіллю і цукром.
Влити туди молоко з водою.
Борошно змішати з розпушувачем і просіяти в тісто, додати рослинне масло, все ретельно збити.
Обсмажити млинці, змащуючи сковорідку олією.
Для начинки посмажити на вершковому маслі дрібно нашатковану цибулю. Гливи порізати невеликими шматочками і додати до цибулі, обсмажити. Окремо посмажити фарш із щуки. Зняти з філе щуки пропустити на м’ясорубці, якщо це не готовий фарш. Змішати гриби і цибулю з обсмаженою фаршем. Посолити і поперчити за смаком.
Викладати в центр млинця 3 ст. л. начинки і загорнути конвертом.
При бажанні згорнуті млинці можна обсмажити на маслі або залишити так.
Приємного апетиту!
Млинці без дріжджів Млинці без соди Млинці з розпушувачем на молоці Млинці з фаршем Млинці на воді з яйцями Оригінальні млинці на Масляну Солодкі млинці на молоці