Оригінальні млинці з начинкою з фаршу щуки і грибів підійдуть тим, хто не вітає в якості начинок для млинчиків м’ясо. Рецепт млинців можна взяти свій звичний або скористатися тим, що наведено нижче.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Молоко коров’яче – 250 мл
  • Борошно пшеничне – 250 гр.
  • Вода – 250 мл
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Цукор-пісок – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Розпушувач тіста – 1 ч. л.
  • Фарш щуки – 210 гр.
  • Масло вершкове – 4 ст. л.
  • Гливи – 160 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати млинці з рибною начинкою просто! Збити віночком в мисці яйця з сіллю і цукром.

Влити туди молоко з водою.

Борошно змішати з розпушувачем і просіяти в тісто, додати рослинне масло, все ретельно збити.

Обсмажити млинці, змащуючи сковорідку олією.

Для начинки посмажити на вершковому маслі дрібно нашатковану цибулю. Гливи порізати невеликими шматочками і додати до цибулі, обсмажити. Окремо посмажити фарш із щуки. Зняти з філе щуки пропустити на м’ясорубці, якщо це не готовий фарш. Змішати гриби і цибулю з обсмаженою фаршем. Посолити і поперчити за смаком.

Викладати в центр млинця 3 ст. л. начинки і загорнути конвертом.

При бажанні згорнуті млинці можна обсмажити на маслі або залишити так.

Приємного апетиту!

Млинці без дріжджів Млинці без соди Млинці з розпушувачем на молоці Млинці з фаршем Млинці на воді з яйцями Оригінальні млинці на Масляну Солодкі млинці на молоці