Млинці з начинкою – універсальне блюдо, яке можна подавати як для повсякденного столу, так і для святкового. А ситні млинці з м’ясом точно не залишать байдужими ні ваших домашніх, ні гостей!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Молоко коров’яче – 3 склянки
- Сіль – 1 щіпка
- Цукор-пісок – 1 щіпка
- Масло рослинне – для смаження
- Для начинки: –
- Яловичий фарш – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати млинці з яловичим фаршем? Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Нарізаємо цибулю, натираємо моркву і обсмажуємо. Через 1-2 хвилини викладаємо овочі фарш. Перемішуємо, солимо, перчимо і продовжуємо тушкувати 10-15 хвилин.
Відварюємо яйце. Нарізаємо і з’єднуємо з іншою начинкою.
Яйця збиваємо з сіллю і цукром.
Додаємо молоко і поступово просіваємо борошно.
Перемішуємо тісто до відсутності грудочок.
Знову розігріваємо сковороду і смажимо млинці.
Начиняємо млинці. У кожен викладаємо трохи начинки з яловичого фаршу, складаємо на конвертик.
Фаршировані млинчики обсмажуємо з обох боків до рум’янцю.
Подаємо страву до столу в гарячому вигляді. Приємного апетиту!
Млинці Млинці без дріжджів Млинці з м'ясом Млинці з фаршем Млинці класичні Млинці на молоці з яйцями Оригінальні млинці на Масляну