Пропонуємо вам відмінний варіант перекусу – яєчні млинці з сирною начинкою. Готуються вони за лічені хвилини, а результат вразить вас своїм смаком і способом подачі. Варіант начинки залежить від вашої фантазії і гармонійного поєднання в ній інгредієнтів. Ми зупинилися на сирі з овочами – вийшло смачно і корисно!


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Яйце – 4 шт.
  • Сіль 0.25 ч. л.
  • Перець червоний мелений – 0.25 ч. л.
  • Для начинки: –
  • Сир – 160 гр.
  • Йогурт – 2 ст. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Болгарський перець солодкий – 0.25 шт.
  • Сіль – 1 щіпка

Процес приготування:

Рецепт млинців яєчних гранично простий! Попередньо охолоджені в холодильнику яйця вибиваємо в миску, додаємо сіль і перець і збиваємо за допомогою міксера до однорідної пишної маси.

На середній вогонь ставимо розігріватися сковороду, трохи змащуємо її рослинним маслом. На гарячу сковороду викладаємо 2-3 столові ложки яєчної маси, нахиляємо сковороду в сторони, щоб маса трохи розтеклася. Діаметр млинчиків робимо 16-18 см, не більше, інакше вони будуть дуже тонкі. Після того як млинчик підрум’янився, перевертаємо його на іншу сторону і підсмажуємо 1-2 хвилини. З вищепереліченого кількості інгредієнтів у нас виходить 4 млинчика.

До яєчних млинців відмінно підійде сирна начинка з овочами. Часник чистимо, промиваємо і пропускаємо через прес, додаємо до сиру, туди ж додаємо йогурт і сіль. Все добре перемішуємо. Перець промиваємо, чистимо від насіння і дрібно шаткуємо 1/4 його частина. У сир додаємо перець і перемішуємо. За бажанням у сир можна додати рубану зелень, а також червону малосольну рибу або шинку.

Викладаємо начинку на млинець, розподіляючи її по всій довжині, і звертаємо млинець трубочкою.

Таким чином, загортаємо все млинці. Нарізаємо на невеликі шматочки і викладаємо на порційну тарілку. Прикрашаємо овочами і зеленню і подаємо на стіл. Приємного апетиту!

Дієтичне млинці Млинці Млинці без дріжджів Млинці з сиром Млинці на Масляну Оригінальні млинці на Масленицу Фаршировані млинці з начинкою