За цим рецептом можна приготувати бездріжджове тісто для піци на кефірі, яке майже не відрізняється від того, що випікають в піцеріях. Таке тісто виходить щільним, еластичним і легко розкочується.
Інгредієнти: на 10 порц.
- Борошно пшеничне – 400 гр.
- Кефір – 250 мл
- Сода харчова – 0,5 ч. л.
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Олія соняшникова – 2 ст. л.
Процес приготування:
Готувати м’яке тісто для піци на кефірі просто! Кефір влийте в миску, всипте соду і сіль, перемішайте і дайте постояти цієї суміші 5 хвилин.
Розбийте в миску одне яйце і перемішайте віночком. Потім додайте олію і ще раз добре перемішайте.
Борошно просійте через сито і частинами введіть в миску до кефірної масі.
Ретельно вимісіть тісто, воно повинно вийде густим і еластичним. Скачайте з нього грудку і дайте йому постояти 20 хвилин. Потім розкачайте тісто до необхідних розмірів, додайте начинку і запікайте піцу в духовці.
Приємного апетиту!
Бездріжджове тісто для піци на кефірі Дріжджове тісто для піци на кефірі Тісто в домашніх умовах Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци Тонке тісто для піци на кефірі як у піцерії