За цим рецептом можна приготувати бездріжджове тісто для піци на кефірі, яке майже не відрізняється від того, що випікають в піцеріях. Таке тісто виходить щільним, еластичним і легко розкочується.


Інгредієнти: на 10 порц.

  • Борошно пшеничне – 400 гр.
  • Кефір – 250 мл
  • Сода харчова – 0,5 ч. л.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.

Процес приготування:

Готувати м’яке тісто для піци на кефірі просто! Кефір влийте в миску, всипте соду і сіль, перемішайте і дайте постояти цієї суміші 5 хвилин.

Розбийте в миску одне яйце і перемішайте віночком. Потім додайте олію і ще раз добре перемішайте.

Борошно просійте через сито і частинами введіть в миску до кефірної масі.

Ретельно вимісіть тісто, воно повинно вийде густим і еластичним. Скачайте з нього грудку і дайте йому постояти 20 хвилин. Потім розкачайте тісто до необхідних розмірів, додайте начинку і запікайте піцу в духовці.

Приємного апетиту!

Бездріжджове тісто для піци на кефірі Дріжджове тісто для піци на кефірі Тісто в домашніх умовах Тісто для домашньої піци в духовці Тісто для піци Тонке тісто для піци на кефірі як у піцерії