Апетитні м’ясні їжачки з рисом швидко і просто готуються в каструлі. Блюдо виходить м’яким, не дуже жирним і ароматним. Його можна подавати з різними гарнірами на обід або вечерю.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Фарш м’ясний – 500 гр.
  • Рис білий – 100 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Капуста білокачанна – 2 шт.
  • Вода – 2 ст.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати м’ясні їжачки з рисом в каструлі, заздалегідь розморожуємо фарш і ретельно змішуємо його з відварним рисом.

На дно великої каструлі викладаємо капустяне листя. Це необхідно для того, щоб страва не пригорає.

Формуємо круглі кульки з фаршу і рису. Робимо їх міцними, щоб не розвалилися у воді. Викладаємо на капусту.

сиру моркву Натираємо на тертці і також відправляємо її в каструлю. Заливаємо продукти водою, солимо й додаємо спеції. Готуємо на середньому вогні 35-40 хвилин.

Після повної готовності, викладаємо їжачки на порційні тарілки разом з невеликою кількістю моркви і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Їжачки з фаршу і рису Їжачки з фаршу і рису в каструлі