Улюблену багатьма окрошку легко приготувати за вегетаріанським рецептом. Додаємо овочі, і ніякого м’яса! Блюдо оцінять не тільки вегетаріанці, свіже овочеве блюдо дуже зайде для сімейного обіду в спекотний сонячний день.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Яйце – 4 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Редис – 4 шт.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Огірки – 3 шт.
- Кефір – 1 л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Для того щоб приготувати окрошку вегетаріанську, картопля очищаємо, нарізаємо дрібними кубиками і відправляємо варитися в окремій ємності. Не забуваємо солити.
Відварюємо яйця, подрібнюємо білки.
В глибоку миску кладемо білки. Сюди ж подрібнюємо зелений лук, кладемо жовтки і трохи солі. Вміст слід гарненько перетовкти.
Заливаємо частиною кефіру. Акуратно перемішуємо, додаємо картоплю і вливаємо весь продукт.
Тонко ріжемо огірки і редис. Від шкірки позбавлятися не потрібно. Кладемо в окрошку і знову перемішуємо.
Розливаємо страву на порції і можна подавати до столу. Приємного апетиту!
Класична окрошка на кефірі Окрошка без квасу Окрошка на кефірі Окрошка овочева Пісна окрошка без м'яса Холодна окрошка