Улюблену багатьма окрошку легко приготувати за вегетаріанським рецептом. Додаємо овочі, і ніякого м’яса! Блюдо оцінять не тільки вегетаріанці, свіже овочеве блюдо дуже зайде для сімейного обіду в спекотний сонячний день.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Яйце – 4 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Редис – 4 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Огірки – 3 шт.
  • Кефір – 1 л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Для того щоб приготувати окрошку вегетаріанську, картопля очищаємо, нарізаємо дрібними кубиками і відправляємо варитися в окремій ємності. Не забуваємо солити.

Відварюємо яйця, подрібнюємо білки.

В глибоку миску кладемо білки. Сюди ж подрібнюємо зелений лук, кладемо жовтки і трохи солі. Вміст слід гарненько перетовкти.

Заливаємо частиною кефіру. Акуратно перемішуємо, додаємо картоплю і вливаємо весь продукт.

Тонко ріжемо огірки і редис. Від шкірки позбавлятися не потрібно. Кладемо в окрошку і знову перемішуємо.

Розливаємо страву на порції і можна подавати до столу. Приємного апетиту!

Класична окрошка на кефірі Окрошка без квасу Окрошка на кефірі Окрошка овочева Пісна окрошка без м'яса Холодна окрошка