Яка ж це смакота – оладки з сиром і ковбасою! Виходять за смаком як мініатюрна піца – ситна, ароматний і дуже смачна. Прекрасний варіант для сніданку. Такі оладки люблять як діти, так і дорослі.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кефір – 220 мл
- Борошно пшеничне – 1 склянка
- Сир Пармезан – 50 гр.
- Варена ковбаса – 70 гр.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Цибуля зелена – за смаком
- Сода харчова – 0.5 ч. л.
- Цукор-пісок – 0.5 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – 2 ст. л.
Процес приготування:
Як почати готувати оладки на кефірі з сиром і ковбасою? Помідор добре вимийте, обсушити і дрібно наріжте гострим ножем. Ковбасу очистити від оболонки, і наріжте дрібним кубиком. Твердий сир натріть на крупній тертці. Зелена цибуля добре промийте під проточною водою, струсіть зайву вологу і дрібно нарубаєте.
Кефір трохи підігрійте, додайте цукровий пісок і сіль, перемішайте, розбийте куряче яйце. Ретельно розмішайте віночком.
Пшеничне борошно з’єднайте з харчовою содою, просійте через сито і в кілька прийомів введіть в тісто, ретельно перемішуючи до повного зникнення грудочок.
В отримане тісто викладіть заздалегідь підготовлену начинку. Добре перемішайте, щоб начинка рівномірно розподілилася по тесту. Залиште тісто відпочити на 15 хвилин.
Добре розігрійте сковороду, налийте невелику кількість рослинної олії, з допомогою ложки викладіть тісто.
Обсмажте оладки з двох сторін на середньому вогні до утворення золотистої скоринки.
Готові оладки на кефірі з сиром і ковбасою на стіл.
Приємного апетиту!
Бездріжджові оладки на кефірі з содою Оладки без дріжджів з содою Оладки без дріжджів з содою і яйцями Оладки без молока Оладки з содою і яйцями Оладки на кефірі Оладки на кефірі з содою і яйцями