Дуже рекомендуємо вам скористатися моментом і в розпал овочевого сезону побалувати себе і своїх домочадців оладок, основними компонентами яких є гарбуз і кабачок. Ці оладки відрізняються дуже ніжним смаком. Крім цього, на їх приготування потрібно мінімум часу. Рекомендуємо подавати зі сметаною і подрібненою зеленню.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Гарбуз – 300 гр.
- Кабачки – 300 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно пшеничне – 6 ст. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Щоб приготувати оладки з кабачків і гарбуза, гарбуз і кабачок необхідно добре вимити і очистити. Потім овочі слід натерти на крупній тертці. Пропустити часник через прес. Все необхідно ретельно перемішати.
До загальної маси слід додати яйце, сіль, борошно, а також подрібнену зелень.
На розігрітій сковорідці, политої невеликою кількістю рослинної олії, формуємо наші оладки і обсмажуємо з обох боків до утворення золотистої скоринки. Подавати до столу в гарячому вигляді зі сметаною. Приємного апетиту!
Коржі з кабачків Коржі з кабачків на сковороді Найбільш смачні оладки з кабачків Оладки Страви з кабачків Страви з кабачків на сковороді