Дуже рекомендуємо вам скористатися моментом і в розпал овочевого сезону побалувати себе і своїх домочадців оладок, основними компонентами яких є гарбуз і кабачок. Ці оладки відрізняються дуже ніжним смаком. Крім цього, на їх приготування потрібно мінімум часу. Рекомендуємо подавати зі сметаною і подрібненою зеленню.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Гарбуз – 300 гр.
  • Кабачки – 300 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 6 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати оладки з кабачків і гарбуза, гарбуз і кабачок необхідно добре вимити і очистити. Потім овочі слід натерти на крупній тертці. Пропустити часник через прес. Все необхідно ретельно перемішати.

До загальної маси слід додати яйце, сіль, борошно, а також подрібнену зелень.

На розігрітій сковорідці, политої невеликою кількістю рослинної олії, формуємо наші оладки і обсмажуємо з обох боків до утворення золотистої скоринки. Подавати до столу в гарячому вигляді зі сметаною. Приємного апетиту!

Коржі з кабачків Коржі з кабачків на сковороді Найбільш смачні оладки з кабачків Оладки Страви з кабачків Страви з кабачків на сковороді