Ситні сезонні приготувати оладки простіше простого. Оладки з кабачків з фаршем легкі в приготуванні, поживні, ніжні й ароматні. Вони цілком можуть зайняти на столі місце основної страви на обід або вечерю. Спробуйте, вам обов’язково сподобається!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Фарш м’ясний – 800 гр.
- Кабачки – 300 гр.
- Сир – 100 гр.
- Яєчний білок – 3 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Гірчиця – 2 ч. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Готувати оладки з кабачків з фаршем легко! Готуємо всі необхідні інгредієнти, очищаємо зубчик часнику.
На крупній тертці натираємо заздалегідь помитий кабачок і сир. Викладаємо їх в глибоку миску, до них же відправляємо фарш, яєчні білки, пропущений через прес часник, гірчицю і сіль.
Всі продукти ретельно перемішуємо.
Розігріваємо сковороду на середньому вогні, вливаємо в неї рослинне масло. Ложкою викладаємо на сковороду оладки, смажимо їх з двох сторін по 3 хвилини.
Подаємо готові оладки з кабачків з фаршем як самостійне блюдо, а можна і з гарніром. Приємного апетиту!
Кабачки з м'ясом на сковороді Коржі з кабачків на сковороді Оладки з кабачків з часником Оладки з сиром ПП оладки ПП рецепти з кабачків Страви з кабачків