Солодкі оладки з родзинками виходять ніжними і повітряними. За допомогою кефіру тісто виходить максимально пористим. Оцініть рецепт для сімейного сніданку або чаювання.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Борошно пшеничне – 1,5 склянки
  • Кефір – 1 склянка
  • Яйце – 2 шт.
  • Розпушувач тіста – 0,5 ч. л.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Родзинки – 150 гр.
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Щоб приготувати оладки з родзинками на кефірі, в глибокій посуді розбиваємо яйця. До них всипаємо цукор, розмішуємо вміст.

Вливаємо до яєчної маси кефір, просіваємо борошно і розпушувач.

Ретельно замішуємо масу до однорідної консистенції.

Родзинки заздалегідь заливаємо холодною водою. Отмачиваем хвилин 20 і віджимаємо. Додаємо продукт у тісто і знову перемішуємо.

Нагріваємо сковороду вливаємо потрібну кількість олії і викладаємо оладки. Смажимо на середньому вогні до готовності.

Оладки з родзинками на кефірі подаємо до столу в теплому вигляді. Приємного чаювання.

Оладки без дріжджів і без соди Оладки без молока Оладки з розпушувачем Оладки класичні Оладки на кефірі без дріжджів Оладки на кефірі без дріжджів з розпушувачем Оладки на кефірі без соди