Сама осіння закуска – опеньки в соусі з сметани з цибулею і кропом. Готуються гриби швидко і так само швидко з’їдаються, тому готуйте відразу подвійну порцію, це дуже смачно!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Опеньки свіжі – 500 гр.
- Сметана – 500 гр.
- Цибуля червоний – 1 головка
- Кріп – 1 пучок
- Масло вершкове – 40 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Рецепт опеньків в сметанному соусі смачний! Гриби перебрати і промити в проточній воді. Почистити і покласти в сковороду без масла, обсмажувати близько 5-10 хв. Додати вершкове масло.
Цибулю почистити і дрібно нарізати.
Додати цибулю до грибів, смажити до рум’яного кольору. Посолити і поперчити, перемішати. Додати сметану, довести до кипіння.
Прибрати з вогню через 1 хв., присипати дрібно нарубаним кропом. Подавати до вареної картоплі або як окрему закуску.
Приємного апетиту!
Опеньки смажені з цибулею Смажені опеньки