Овочеве рагу зі свіжих овочів без смаження – це відмінний варіант корисного обіду або вечері. Велика різноманітність овочів, тушкованих в овочевому бульйоні з додаванням карі та коріандру як не можна до речі припадуть для прихильників правильного харчування і для тих, хто не вживає м’ясні продукти. Кількість і види овочів можна замінити на ваш смак – включайте фантазію і приступайте до приготування!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Капуста цвітна – 500 гр.
- Помідори свіжі – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Сіль 0.25 ч. л.
- Каррі – 1 щіпка
- Коріандр мелений – 1 щіпка
- Бульйон з овочів – 100 мл
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати овочеве рагу без смаження просто! Цвітну капусту промиваємо під проточною водою і розбираємо на невеликі суцвіття.
Моркву очищаємо, промиваємо та нарізаємо невеликими кубиками.
Ріпчасту цибулю очищаємо, промиваємо та нарізаємо дрібними кубиками.
Помідори ошпарюємо окропом, залишаємо на 1-2 хвилини, потім споліскують холодною водою і очищаємо від шкірки. Нарізаємо помідори дрібними кубиками.
Картопля очищаємо, промиваємо та нарізаємо дрібними кубиками.
В каструлі воду доводимо до кипіння, солимо і відварюємо до напівготовності цвітну капусту.
В глибоку сковороду з рослинною олією викладаємо цибулю і моркву, нарізані помідори й тушкуємо на повільному вогні 5-7 хвилин.
Потім додаємо в сковороду картоплю і овочевий бульйон, перемішуємо і тушкуємо під кришкою 12-15 хвилин.
Потім до овочів додаємо цвітну капусту, перемішуємо і тушкуємо 10-12 хвилин під кришкою.
За кілька хвилин до готовності овочі додаємо спеції, перемішуємо і знімаємо з вогню.
Готове овочеве рагу викладаємо на порційні тарілки і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу з капустою Овочеве рагу з картоплею Овочеве рагу з картоплею і капустою Овочеве рагу з кольоровою капустою Овочеве рагу з помідорами Овочеве рагу ПП