Пісне овочеве рагу – дуже смачне, корисне і поживне блюдо. Цей рецепт особливо сподобатися тим, хто ретельно стежить за своєю фігурою або ж тим, кому не можна смаженого і жирного. В ньому багато вітамінів і білка. Відмінне блюдо для пп вечері!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Картопля – 4 шт.
  • Кабачки – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Квасоля – 150 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Вода – 100 мл

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування пісного овочевого рагу? Картоплю чистимо і ріжемо великими кубиками.

Кабачки миємо й ріжемо також кубиками, тільки невеликого розміру.

Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо кубиками або півкільцями.

Моркву чистимо й ріжемо півколами.

Перець розрізаємо на половинки, очищаємо від насіння і нарізаємо квадратиками.

Нагріваємо плиту і викладаємо овочі в каструлю, заливаємо воду і тушкуємо після кипіння 20 хв. Додаємо квасолю і спеції, розмішуємо і тушкуємо ще 1 хв

Приємного апетиту!

Кабачки в каструлі Овочеве рагу без м'яса Овочеве рагу в каструлі Овочеве рагу з кабачками і морквою Овочеве рагу з картоплею Овочеве рагу з квасолею