З гарбуза можна приготувати безліч різних і цікавих страв, одне з них – рагу. Овочеве рагу з гарбузом і куркою – ніжне і дуже смачне блюдо, яке порадує всіх членів сім’ї. Рагу виходить нежирним, тому його сміливо можна подавати не тільки на обід, але і на сімейну вечерю.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Гарбуз – 500 гр.
  • Куряче філе – 500 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Томатний сік – 1 склянка
  • Кукурудза консервована – 200 гр.
  • Прованські трави – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Готувати овочеве рагу з гарбузом і куркою легко! Ріпчасту цибулю треба очистити і нарізати дрібними кубиками.

Куряче філе промийте, наріжте у вигляді кубиків невеликого розміру.

Очищену моркву також нарізаємо невеликими кубиками.

Гарбуз очищаємо, видаляємо серцевину, м’якоть нарізаємо у вигляді кубиків.

Картоплю необхідно очистити, промити і подрібнити, нарізує кубиками.

Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і злегка обсмажуємо куряче філе, цибулю і моркву.

Далі відправляємо в сковороду до решти інгредієнтів нарізану картоплю і гарбуз, тушкуємо все разом практично до готовності. Потім додаємо в приготоване блюдо кукурудзу і томатний сік, приправляємо сіллю, меленим перцем і прованськими травами, все перемішуємо. Спеції додадуть рагу вишуканий смак і аромат. Тушкуємо овочі під кришкою приблизно 5-7 хвилин і вимикаємо газ.

Овочеве рагу з гарбузом і куркою готове до вживання!

Приємного вам апетиту!

Овочеве рагу Овочеве рагу з картоплею на сковороді Овочеве рагу з куркою Овочеве рагу з куркою та картоплею Овочеве рагу з курячою грудкою (філе)