Овочеве рагу з м’ясом просто і зручно готувати в мультиварці. Тут знайдуться всі необхідні режими і можна вибрати відповідну температуру і час самостійно. М’ясо і овочі виходять дуже соковитими і м’якими. Смачне, апетитне і корисне блюдо для всієї родини!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Свинина – 500 гр.
  • Картопля – 6 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Зелень – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Вода – 60 – 100 мл

Процес приготування:

Готувати овочеве рагу з м’ясом в мультиварці Редмонд легко! Свинину миємо, чистимо м’ясо від білих прожилок і нарізаємо його кубиками.

Обсмажуємо м’ясо в режимі «Смаження» 10 хв., попередньо змастивши чашу мультиварки рослинним маслом.

Всі овочі добре промиваємо водою, очищаємо заздалегідь від шкірки і лушпиння.

Картоплю, помідори і цибулю ріжемо кубиками, а моркву натираємо на крупній тертці.

Зелень дрібно подрібнюємо ножем.

Додаємо в чашу зі шматочками свинини воду, а потім всі овочі. Включаємо режим «Гасіння» і закриваємо кришку мультиварки. Час готування вибираємо 30 хв.

В самому кінці додаємо в рагу зелень, солимо і приправляємо за смаком.

Приємного апетиту!

Овочеве рагу Овочеве рагу з картоплею і м'ясом Овочеве рагу з м'ясом Овочеве рагу з помідорами Овочеве рагу зі свининою