Смачне і апетитне рагу з кабачків, капусти і картоплі, приготовлена в духовці, стане смачною вечерею для всієї родини! Ніжні, м’які, ароматні овочі дуже швидко зникають з тарілок!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Картопля – 4 шт.
  • Помідори свіжі – 3 – 4 шт.
  • Капуста Брокколі – 300 гр.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Сметана – 2 – 3 ст. л.
  • Зелень – за бажанням
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати овочеве рагу з кабачками, капустою і картоплею в духовці? Картоплю чистимо і ріжемо довільними шматочками середнього розміру.

Помідори промиваємо та нарізаємо кубиками. Також нарізаємо кабачок.

Зелень промиваємо і дрібно кришимо.

Змащуємо деко олією, викладаємо овочі, приправляємо їх сіллю, спеціями і змішуємо зі сметаною. Ставимо в духовку на 35 хв. Потім посипаємо зеленню і тримаємо в теплій духовці ще на 10 хв

Приємного апетиту!

Кабачки з помідорами Овочеве рагу в духовці Овочеве рагу з кабачками Овочеве рагу з кабачками і картоплею Овочеве рагу з картоплею Овочеве рагу з помідорами