Смачне і апетитне рагу з кабачків, капусти і картоплі, приготовлена в духовці, стане смачною вечерею для всієї родини! Ніжні, м’які, ароматні овочі дуже швидко зникають з тарілок!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Картопля – 4 шт.
- Помідори свіжі – 3 – 4 шт.
- Капуста Брокколі – 300 гр.
- Кабачки – 1 шт.
- Сметана – 2 – 3 ст. л.
- Зелень – за бажанням
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати овочеве рагу з кабачками, капустою і картоплею в духовці? Картоплю чистимо і ріжемо довільними шматочками середнього розміру.
Помідори промиваємо та нарізаємо кубиками. Також нарізаємо кабачок.
Зелень промиваємо і дрібно кришимо.
Змащуємо деко олією, викладаємо овочі, приправляємо їх сіллю, спеціями і змішуємо зі сметаною. Ставимо в духовку на 35 хв. Потім посипаємо зеленню і тримаємо в теплій духовці ще на 10 хв
Приємного апетиту!
Кабачки з помідорами Овочеве рагу в духовці Овочеве рагу з кабачками Овочеве рагу з кабачками і картоплею Овочеве рагу з картоплею Овочеве рагу з помідорами