Апетитне овочеве рагу з кабачками, капустяної і картоплею стане ситним і корисним вечерею. Його можна подати як окремо, так і як гарнір до м’яса або курки. Овочі виходять дуже м’якими і соковитими. Просто смакота!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Картопля – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Морква – 2 шт.
- Капуста білокачанна – 1 шт.
- Кабачки – 1 шт.
- Томатна паста – 2 ст. л.
- Часник – 3 зуб.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Зелень – за бажанням
Процес приготування:
Приступимо до приготування овочевого рагу з кабачками, капустою і картоплею в мультиварці. Всі овочі попередньо промиваємо. Картопля, кабачок, моркву та цибулю очищаємо і нарізаємо шматочками середнього розміру.
Білокачанну капусту дрібно шаткуємо з допомогою ножа.
Часник і зелень також дрібно кришимо ножем.
Змащуємо чашу мультиварки рослинним маслом.
Відправляємо в неї всі овочі. Заправляємо їх томатною пастою, солимо і приправляємо.
Розмішуємо. Встановлюємо режим «Гасіння» і готуємо 60 хв.
В кінці додаємо зелень і часник, тушкуємо ще кілька хвилин.
Приємного апетиту!
Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу з кабачками і капустою Овочеве рагу з кабачками і морквою Овочеве рагу з кабачками, капустою і картоплею Овочеве рагу з капустою Овочеве рагу ПП ПП рецепти з кабачків