Соковите і апетитне овочеве рагу з курячими шматочками і білокачанної капустою – це м’яке, ніжно, в міру пікантне і дуже корисна страва. Воно стане відмінним обідом або вечерею і сподобається всій родині! Готувати просто, а їсти – одне задоволення!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Курка – 500 гр.
  • Капуста білокачанна – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Баклажан – 1 шт.
  • Помідори свіжі – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Масло рослинне – 2 ст. л.

Процес приготування:

Курку миємо і ріжемо її кубиками. Обвалюємо їх у перці і солимо. Залишаємо курку просочитися на 10-15 хв. Потім обсмажуємо курячі шматочки на рослинному маслі до золотистої скоринки.

Овочі попередньо промиваємо. Дрібно шаткуємо капусту і також обсмажуємо її з куркою 10 хв.

Цибулю і моркву чистимо. Цибулину ріжемо невеликими кубиками, а моркву натираємо на крупній тертці. Обсмажуємо їх з капустою і куркою.

Потім нарізаємо кубиками баклажани і помідори, відправляємо на сковороду. Тушкуємо все овочі на помірному вогні ще 25 хв. Пробуємо і додаємо сіль і спеції за смаком.

Приємного апетиту!

Дієтичне овочеве рагу Овочеве рагу Овочеве рагу з баклажанами Овочеве рагу з баклажанами та помідорами Овочеве рагу з капустою Овочеве рагу з куркою Овочеве рагу з м'ясом і баклажанами