Рагу з кабачків з часником, помідорами і перцем – страва для веганів, а також для тих, хто стежить за кількістю овочів у своєму раціоні. Його смачно їсти в холодному вигляді після того, як рагу години два настоїться в холодильнику і овочі просочаться запахом і смаком один одного.
Ингредиекопіюв.: на 6 порції.
- Кабачки – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Масло олію – для смаження
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати овочеве рагу з кабачків в мультиварці просто! Кабачки помити, почистити, видалити насіння і м’якоть. Порізати плоди великими кубиками, скласти в каструлю. Встановити режим смаження на 10 хв. Влити трохи олії, далі кабачки пустять сік.
Цибулю почистити, у перцю видалити коробку з насінням. Нарізати перець з цибулею дрібними кубиками.
Всипати в каструлю цибулю, попередньо зім’явши його руками, щоб пустив сік. Тушкувати ще 5 хв. Далі всипати солодкий перець і тушкувати 10 хв
Нарізати дрібними шматочками помідор і порубати часник.
Покласти в чашу мультиварки томат з часником, посолити, поперчити. Готувати ще 10 хв
Рагу можна їсти як гарнір до м’яса або намазувати на хліб в холодному вигляді, виходять смачні бутерброди.
Приємного апетиту!
Кабачки в мультиварці Кабачки для схуднення Овочеве рагу без картоплі Овочеве рагу в мультиварці Овочеве рагу з кабачками Овочеве рагу з кабачками в мультиварці Овочеве рагу з помідорами