Рагу з кабачків з часником, помідорами і перцем – страва для веганів, а також для тих, хто стежить за кількістю овочів у своєму раціоні. Його смачно їсти в холодному вигляді після того, як рагу години два настоїться в холодильнику і овочі просочаться запахом і смаком один одного.


Ингредиекопіюв.: на 6 порції.

  • Кабачки – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки
  • Болгарський перець солодкий – 2 шт.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Масло олію – для смаження
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Готувати овочеве рагу з кабачків в мультиварці просто! Кабачки помити, почистити, видалити насіння і м’якоть. Порізати плоди великими кубиками, скласти в каструлю. Встановити режим смаження на 10 хв. Влити трохи олії, далі кабачки пустять сік.

Цибулю почистити, у перцю видалити коробку з насінням. Нарізати перець з цибулею дрібними кубиками.

Всипати в каструлю цибулю, попередньо зім’явши його руками, щоб пустив сік. Тушкувати ще 5 хв. Далі всипати солодкий перець і тушкувати 10 хв

Нарізати дрібними шматочками помідор і порубати часник.

Покласти в чашу мультиварки томат з часником, посолити, поперчити. Готувати ще 10 хв

Рагу можна їсти як гарнір до м’яса або намазувати на хліб в холодному вигляді, виходять смачні бутерброди.

Приємного апетиту!

Кабачки в мультиварці Кабачки для схуднення Овочеве рагу без картоплі Овочеве рагу в мультиварці Овочеве рагу з кабачками Овочеве рагу з кабачками в мультиварці Овочеве рагу з помідорами