Овочеве рагу – просте у приготуванні блюдо. Використання мультиварки значно спрощує цей процес. Мультиварка все зробить сама, потрібно тільки почекати, а потім насолоджуватися смачним рагу. Таке блюдо можна вважати низькокалорійним, воно підійде і для любителів нежирної і збалансованої їжі, і для дотримуються посту.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Капуста білокачанна – 300 гр.
- Кабачки – 1 шт.
- Баклажан – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Томатна паста – 400 гр.
- Часник – 2 зуб.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
- Кріп – 30 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування овочевого рагу з капустою в мультиварці? Капусту необхідно дрібно нашаткувати.
Кабачок і баклажан промийте і поріжте невеликими кубиками.
Ріпчасту цибулю і моркву слід очистити і подрібнити – моркву натріть на крупній тертці, цибулю дрібно порізати ножем.
В чашу мультиварки спочатку вливаємо олію, потім відправляємо туди цибулю і моркву. Готуйте овочі 5-7 хвилин в режимі «Смаження».
Далі відправляємо до обсмаженою овочам інші інгредієнти – капусту, кабачок і баклажан.
Потім додаємо в мультиварочную чашу томатну пасат, сіль, мелений перець, подрібнений часник і кріп. Все перемішуємо, активуємо режим «Гасіння» на 40 хвилин. Томатну пасту за бажанням можна замінити на томатну пасту.
Овочеве рагу з капустою, приготоване в мультиварці, готове до вживання!
Приємного вам апетиту!
Кабачки в мультиварці Овочеве рагу Овочеве рагу з кабачками Овочеве рагу з кабачками в мультиварці Овочеве рагу з кабачками і капустою